Vanaf vandaag kun je via onze website opgeven voor de jeugdweek. Op de voorpagina van de site vind je hiervoor een speciale knop

Hiervoor vul je het inschrijfformulier op onze website in, waarbij je aangeeft wat je naam is en aan welk programma je mee wilt doen.

We hebben dit jaar wederom 3 programma’s 

Voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar
Programma 1: Spelletjes/ Voorlezen en Knutselen 

Voor kinderen van 7 tot 10 jaar
Programma 2:  Wie is de Mol light 

Voor kinderen van 10 tot 18 jaar
Programma 3: Wie is de Mol  

Tijden
De precieze tijden van de programmaonderdelen per groep hangen vanaf komend weekend op het whiteboard bij de ingang. Tijden kunnen per dag enigszins verschillen dus houd het bord goed in de gaten.Ook hangen op dit bord de tijden voor andere programma onderdelen, zoals pannenkoeken eten, tafelfriet en avondspelen (zoals het douanespel en laser gamen) 

Extra informatie voor deelnemers aan programma 3

Naast het inschrijfformulier moet de oudere jeugd een vragenlijst invullen (link staat op de website hertogstad.nl) en zich aanmelden voor de wie is de mol app groep. Dit aanmelden kan door bij het inschrijven een mobiel telefoonnummer door te geven waarop de deelnemer is te bereiken. Ze kunnen hiervoor hun eigen nummer gebruiken maar indien gewenst ook het nummer van ouders of grootouders. Na de jeugdweek worden de nummers weer verwijderd. 

Het Moordspel
Meedoen aan het moordspel kan vanaf 10 jaar en ouder. Aanmelden doe je via een apart inschrijfformulier welke je ook vindt op de website. Meedoen met het moordspel kan alleen als je alle dagen aanwezig bent.

Scroll naar top