Beste Vinkelaren,

Dit weekend is het weer gezellig druk geweest bij ons op het Vinkel, zwembadje word eindelijk weer echt gebruikt ondanks dat deze nog aan de frisse kant was. maar door deze drukte hebben we ook alle parkeerplaatsen nodig die we hebben. Sommige auto waren op zijn zachtjes gezegd erg ruim geparkeerd. Er hoeft namelijk niet één meter tussen elke auto te zitten (is bij de winkelcentra ook niet zo). Ook waren niet altijd de parkeerkaarten achter de voorruit. (Sommige lagen op zijn kop of waren niet ingevuld, dat werkt ook niet).

We hebben van het weekend dus even parkeerwachter moet spelen om iedereen van een plekje te kunnen voorzien. het was dan ook niet handig dat sommige eigenaren van auto niet traceerbaar waren.

Ook is ons opgevallen dat veel bezoek niet was aangemeld, doe dat alsjeblief wel! deze krijgen dan een ook parkeerkaart mee. Tevens moet er in veel gevallen ook gewoon een dagbezoek worden afgerekend, zelf als dit familie is (eigen kinderen boven de 18, klein (klein)kinderen, zussen, broers, oom, Tante enz.). (mochten we niet in de receptie zijn leg dan temminste een briefje achter de voorruit met kampeerplaats nr. en achternaam uitnodigend lid).

Wel is er een nog ongeschreven regel dat bezoek dat korter dan 2 uur en géén gebruik maakt van de Faciliteiten( zwembad, sanitair, bar) een dagbezoek niet hoeft te betalen. ( even op de koffie, kinderen ophalen. even helpende hand bieden, enz). Deze dienen nog wel aangemeld te worden! i.v.m. parkeren, registratie introducé(s), en dan weten we tenminste waar de gezichten bij horen.

De beheerders Sjon en Roy,

Scroll naar top