Afgelopen vrijdag hebben we onze eerste avond van pop-up restaurant La Terrasse georganiseerd. Dit als alternatief voor het grande buffet in de afgelopen jaren. Afgaande op de reacties van de deelnemers was het een succes: gezellig, lekker en Coronaproof. Op 24 juli is het restaurant wederom geopend, daarna nog op 7 en 13 augustus. Nog eventjes de belangrijkste richtlijnen op een rij:
– maximaal 10 tafels voor 2 personen, 1,5 meter van elkaar
– altijd inschrijven in tweetallen.
– zelf meenemen: bestek, glazen en drank. Voor de rest wordt gezorgd.
– wel zelf zorgen voor afwas van gebruikte spullen.
– je kunt één keer deelnemen. Bij onvoldoende inschrijvingen wordt dit op de dag voor het diner kenbaar gemaakt via bord bij receptie. Dan kun je alsnog voor een herkansing gaan.
– kosten zijn 15 euro per persoon. Contant en gepast betalen bij binnenkomst.
– Over deze was onduidelijkheid: Inschrijving start een week voor het diner dus in dit geval op vrijdag 17 juli Inschrijven via activiteitenklapper bij de receptie.
– restaurant is ook open op 7 augustus. inschrijven (vanaf vrijdag 31 juli) en 13 augustus (inschrijven vanaf donderdag 6 augustus). Op 13 augustus serveren we een vegetarische maaltijd.

Menu voor 24 juli
– Stokbrood met zeezout boter
– Zalmrilette met saus van geroosterde tomaten en snijbonenspaghetti
– Parelhoenboutje met salie en parmaham, romige saus van parmaham, groene asperges, gekarameliseerde worteltjes, fregula met paddenstoelen
– Aardbeientiramisu met sinaasappel

Tot de 24ste,

Noël, José en Pim

Scroll naar top