Première aanstaande vrijdag. Inschrijving reeds geopend.
Zoals in een eerdere nieuwsbrief was te lezen kun je dit jaar genieten van een heerlijk drie-gangen diner op het Vinkel.
De eerste vindt komende vrijdag plaats en ondertussen is de inschrijving begonnen in de map bij de receptie.
We hebben voor het Diner, vanwege de corona-regels wel spelregels opgesteld. Lees deze goed door, want zo kunnen we van een heerlijk diner een mooie activiteit maken- We eten met maximaal voor 20 personen, 10 tafeltjes van 2 personen op 1,5 meter afstand van elkaar. Het maximum van 20 wordt strak gehandhaafd- Om velen de gelegenheid te geven deel te nemen kun je je voor één diner inschrijven. Mochten er voor een avond onvoldoende inschrijvingen zijn dan wordt dat tijdig kenbaar gemaakt zodat je nog voor een tweede kans kunt gaan- Om veiligheidsredenen koken we met een kleine groep. Dat betekent dat we geen rekening kunnen houden met eventuele dieetwensen.

Heb je bijv. een lactose-intolerantie dan kun je dat kenbaar maken zodat we bepaalde ingrediënten (zoals
bijv. ijs) kunnen weglaten, maar we zorgen niet voor een alternatief. Wel zullen we de menu’s zo samenstellen dat dit goed mogelijk is.
Het menu op avond 4 is volledig vegetarisch;- We gaan uit van een restaurantconcept. Dat wil zeggen geen buffetvorm maar uitserveren per tafel. Je dient het gerecht per tafel wel zelf op te halen nadat je hiervoor wordt opgeroepen;- We starten om 18.00 uur en je kunt binnenlopen tot 18.30 uur. Kom niet allemaal tegelijkertijd. Spreiding is goed voor de veiligheid maar geeft ons ook de kans om elke tafel goed te kunnen bedienen;- Je moet wel rekening houden met enige wachttijd tussen de gangen.

– Zelf dien je mee te nemen bestek en eigen drankjes en glazen. Voor borden wordt gezorgd.

– De kosten voor het menu bedragen om en nabij 15 euro per persoon. Definitieve prijs wordt bepaald op basis van inkoop en op de avond zelf bekend gemaakt. Betaling enkel gepast en contant

– Na afloop van het diner zorgt elke tafel zelf voor de afwas van gebruikte spullen, liefst op de eigen campingplaats. Schoon servies weer inleveren bij de organisatoren

– De diners gaan alleen door indien het weer het toelaat om op het terras te eten.

 
– Naast het diner van aanstaande vrijdag zijn er ook diners gepland op 24 juli, 7 augustus en 13 augustus (let op de laatste is een andere datum dan eerder in de nieuwsbrief vermeld). Inschrijven voor deze diners kan steeds een week voor dat het diner plaatsvindt. Inschrijven kan enkel per tweetallen. (twee personen niet uit het zelfde gezinsverband kunnen ook inschrijven, maar zitten wel aan 1 tafel en moeten zelf zorg dragen voor gepaste afstand van elkaar)
 

Vriendelijke groet,

Pim van Gerwen

Scroll naar top