Beste leden,

Al wat langer was er voor de PR-rol bij Hertogstad een vacature. Dat is niet handig voor zo’n grote vereniging als Hertogstad, zodat ik kort geleden besloot deze taak op me te nemen.
Naast mijn vrijwilligerswerk in Zoetermeer is het leuk om ook weer wat voor Hertogstad te doen.
Ik ken de vereniging goed omdat ik 6 jaar voorzitter ben geweest. Andere bron van inspiratie is “mijn betere helft” Anne, die tegenwoordig de financiën van Hertogstad verzorgt .
De komende tijd ga ik me verdiepen in wat er allemaal te doen is op PR-gebied. Ik zal contacten leggen, regionaal, landelijk (NFN, en dan niet de bestuurlijke kant), en binnen de vereniging zelf bijvoorbeeld bij activiteiten rondom ledenwerving. Het afgelopen voorjaar was er vanwege de corona geen open dag; wel was er de mogelijkheid om je via de NFN te profileren door een filmpje of fotoserie van je vereniging/terrein te sturen, zodat mensen die op zoek zijn naar een vereniging zich toch konden oriënteren. Ik heb me voorgenomen die inzendingen te bekijken: is het zinvol om daar als Hertogstad ook een bijdrage voor te ontwikkelen?
Zeker waar het de activiteiten binnen de vereniging aangaat zal ik vooral aansluiting en samenwerking zoeken, en niet bestaande activiteiten die nu succesvol door anderen worden georganiseerd naar me toe trekken. Verder wil ik bekijken wat de zin en onzin is van flyeren, stands op vakantiebeurzen en lokale markten of braderieën. Activiteiten moeten wel wat opleveren en het effect is niet aangetoond.

 

Social media vind ik een heikel ding voor een naturistenvereniging, de privacy van de leden gaat boven alles. Wel wil ik onderzoeken wat er nu op dit vlak gebeurt.
De eerste stappen naar de NFN zijn gezet, waar het gaat om het aanleveren van tekstuele bijdragen voor NFN-media. Die zijn vanwege de deadlines de deur al uit !
Hopelijk kan ik een waardevolle bijdrage leveren, en wordt ie gaandeweg concreter. Daarvan houd ik jullie via de nieuwsbrief op de hoogte.

Met vriendelijke groet,
Ferry de Neyn
PR Hertogstad

1 reactie op “PR Hertogstad”

Laat een reactie achter

Scroll naar top