Hieronder zien jullie een bericht van de NFN over een puzzel.

Ze moeten per doos van 12 stuks afgenomen worden dus als je er een wilt geef dan een bericht naar de redactie, dan kijk ik of een bestelling geplaatst kan worden.

Groetjes Wil.

Beste bestuurder,

Wist je dat we dit jaar een leuke cartoonpuzzel hebben laten maken in het kader van het 60-jarig jubileum van NFN? Het is een legpuzzel van 1.000 stukjes in de stijl van Jan van Haasteren met een komische afbeelding van het naaktstrand. Een echt collectors item voor iedereen die graag naakt recreëert, die in een eenmalige oplage gemaakt is. De puzzel is te koop in onze webshop en bij Bol.com.

Omdat we het gevoel hebben dat niet iedereen even bekend of vertrouwd is met het kopen via een webshop, lijkt het ons een goed idee om bij NFN aangesloten verenigingen zelf de mogelijkheid te bieden om deze unieke puzzel te verkopen. Puzzelen is weer helemaal in en een leuke tijdsbesteding voor de maanden waarin je minder lekker buiten kunt ontspannen. Bovendien is het een origineel cadeau voor de feestdagen, een bedankje voor vrijwilligers of voor de spellenkast in het clubhuis!

Daarom bieden we jullie de puzzel aan tegen de sterk gereduceerde prijs van € 11,95 per stuk + portokosten. De verkoop gaat per doos van 12 stuks. Dat komt neer op 12 x € 11,95 + € 6,75 = € 150,15 per doos incl. btw en verzendkosten. De normale verkoopprijs is € 23,99 per puzzel, waarop we NFN-leden €7,00 korting geven.

Geïnteresseerd? Laat ons vóór 31 oktober weten hoeveel dozen je wilt aanschaffen. Dan sturen wij ze naar het opgegeven adres, zodat jullie ze ruim voor Sint en de Kerstman in het land zijn kunnen aanbieden aan jullie leden!

Vragen? Neem gerust contact met mij op. Klik hier om de puzzel te bekijken in onze webshop.

Met vriendelijke groet,

Liza Bakhuis – Botter
Brand Manager Natuurlijk! NFN & BlootKompas!
Contactpersoon naturistenverenigingen

Scroll naar top