Snackbar.

Op zaterdag 4 juli gaat de snackbar weer open.

Er zal met uitzondering van 18 juli elke zaterdag gebakken worden tot en met 5 september. In verband met covid-19 hebben wij een aantal zaken aan moeten passen in de werkwijze. Dit houd onder andere in dat de bestelbriefjes door ons zelf ingevuld worden. Het bestellen gaat nu dus op dezelfde wijze als bij de snackbar in de straat. Er moet ook opgegeven worden of er mayonaise of een andere saus enz. bij de friet en/of snacks moet. De sauzen kunnen in aparte bakjes gedaan worden. Uitjes enz. worden op de friet en/of snack gedaan door ons team. Dit is om te voorkomen dat de pompen van de sauzen en lepels door iedere klant aangeraakt kunnen worden. Om de friet en/of snacks te bestellen is de looproute aan de rechterzijde van het terras.  Na het opgeven van de bestelling maakt u de ruimte voor anderen door via het middenpad het terras te verlaten. Zodra een bestelling klaar is wordt dit omgeroepen. Weer dezelfde route lopen en van de balie de bestelling  meenemen. Alles wordt door ons in bakjes gedaan. Dienbladen worden niet door ons afgegeven. Dus indien nodig deze zelf meebrengen. Wij nemen ook geen schalen of pannen aan om friet en/of snacks in te doen.  De lege bakjes moeten in de grote grijze afval container gedaan worden en niet in de kleine afval bakken.

Wij vertrouwen er op dat er begrip is voor deze maatregelen.

Om aan de regels te voldoen is het ook niet toegestaan om tafels en/of stoelen tegen elkaar te schuiven. Dit geld ook voor de tafels en stoelen in het Pluuf.  Deze mogen ook niet mee naar buiten genomen worden.

De hapcommissie.

Scroll naar top