Uitnodiging zondag 1 augustus a.s., 11.00 uur

Normaal gesproken wordt tijdens de jaarlijkse A.L.V. altijd aandacht besteed aan de jubilarissen. Helaas is door corona niets normaal geweest de afgelopen 1,5 jaar maar toch willen we graag een aantal leden nog even in het zonnetje zetten. Niet alleen de jubilarissen met een lang lidmaatschap maar ook leden van commissies en de harde werkers van de afgelopen winter.

Daarom zal onze voorzitter hier op 1 augustus a.s. om 11.00 uur bij ’t Pluuf aandacht aan besteden. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie.

Nu levert dit wel een dilemma op voor het bestuur! Want waar normaal heel luid “komt allen” werd geroepen, moeten we daar (wederom door corona) toch iets terughoudender in zijn. Met een grote groep die in het zonnetje wordt gezet en de geldende 1,5 meter-regel kunnen we domweg niet al onze leden op het terras kwijt.

Dus we willen jullie vragen : kom gezellig, maar is het echt te druk om afstand te houden, neem dan je verantwoording en drink op je eigen plek een kopje koffie. We hopen op jullie medewerking en begrip!

Het bestuur.

Scroll naar top