Zoals iedereen wel heeft gemerkt, zijn de prijzen van de horeca in zijn algemeenheid de laatste maanden aanzienlijk verhoogd. Een biertje en een wijntje op het terras zijn flink duurder geworden.
Dat was aanleiding voor ons om eens te kijken hoe het er op ons terras voorstond. Was de verhouding inkoop/verkoop nog in balans voor alle drankjes?
Gezellig is het er natuurlijk altijd, maar komen we nog wel uit de kosten? We hoeven er niet op te verdienen, maar we moeten wel de rekeningen kunnen betalen en de bijkomende kosten zoals onderhoud machines, vervanging glaswerk etc. kunnen dekken. Het bleek dat met name het bier en de wijn onder de kostprijs verkocht werd. Dat was reden om de prijsverhoging per direct door te voeren en nu in de nieuwsbrief een stukje te schrijven.
Alle alcoholhoudende bier en de alcoholhoudende wijn wordt een halve vinkel duurder,

This image has an empty alt attribute; its file name is FO_BIER.MM_.jpg

de 0.0 drankjes blijven gelijk.
We hebben ervoor gekozen niet de prijs van de barkaart te verhogen: dan zou immers alles duurder worden en dat is niet nodig. De nieuwe prijslijst hangt in het Pluuf.
En over de nootjes: die kan je voor een halve vinkel halen aan de bar.

Scroll naar top