I.v.m. met de privacy wet A.V.G. en een vernieuwd wordpressprogramma, waarin de redactie werkt om berichten te publiceren, is wat veranderd en het programma kent limieten wat betreft publicatie naar een email-adres, het volgende:

Er worden geen foto’s/ afbeeldingen meer geplaats in de nieuwsbrief die op je email adres binnenkomt. Gebruik onder een artikel “lees meer”, vul je wachtwoord van de website in en dan wordt je automatisch doorgelinkt naar het bericht, daar zie je dan ook alle foto’s cq afbeeldingen. Scroll naar beneden en dan kun je het vorige of volgende bericht lezen.

Op het ledengedeelte kun je ook vergaderverslagen, reglementen, statuten, informatie over commissies e.d. inzien.

Nu op dit moment kun je op je telefoon niet inloggen op het ledengedeelte, hier wordt aan gewerkt.. zo ook aan de lay out van berichten, nu verdwijnen alinea’s in veel berichten waardoor artikels moeilijker te lezen zijn. Hopelijk wat begrip hiervoor.

Tijdens uurtje bestuurtje werd aangegeven dat de negatieve berichtjes van individuele leden als onprettig ervaren werden. Er waren op-aanmerkingen hierop. De redactie overlegt vaak over het wel of niet plaatsen van dit soort artikelen.

De nieuwsbrief is voor leden het enige instrument om te gebruiken om iets aan iedereen onder de aandacht te krijgen. Als artikels geen kwetsende , beschuldigde, 0nrespectvolle inhoud hebben zullen we ze plaatsen.

Voordat je ze instuurt onderzoek zelf wat er gebeurd kan zijn, soms is het een goedwillend incidentje wat per ongeluk is gebeurd bij goedbedoelde actie. Kom je hier rachter nadat een artikel geplaatst is dan is een rectificatie wel op zijn plaats. Bedenk en onderzoek eerst !!! Leden geven aan dat deze individuele berichten een negatieve lading hebben

Wil van de laak.

Scroll naar top