Beste mensen,

De open dagen van de NFN zijn voorbij. Dit jaar waren dat er twee, 5 en 6 juni. Hertogstad besloot om er vanwege Corona niet aan mee te doen; we hebben er wel voor gezorgd dat er voldoende informatie beschikbaar is op Blootkompas! , een website van de NFN die de mogelijkheid biedt om je als vereniging of verenigingsterrein te presenteren. Mensen die een vereniging zoeken om lid van te worden of gasten die een leuk vakantieadres zoeken, kunnen ons nu prima vinden. Door in de zoekfunctie van Blootkompas! Het Vinkel te typen vindt men een film, 20 foto’s en een uitgebreide beschrijving van ons terrein en de vereniging.

We hebben bij Hertogstad het beleid, dat we niets doen met facebook en via dit medium wisselen we ook geen informatie uit.
Zondagmiddag werd mij duidelijk, dat een lid het filmpje op de eigen facebookpagina heeft gezet. Leden die hebben meegewerkt zijn er mee akkoord gegaan dat hun beelden op onze site en de NFN website zouden komen te staan. Tot op zekere hoogte is dat ook openbaar.
Maar niet dat deze beelden op facebook zouden verschijnen.
Het betrokken lid heeft toegezegd het filmpje meteen te verwijderen van zijn pagina. Daarmee is het bekijken van de beelden via facebook slechts kort mogelijk geweest.

Overigens maak ik nog van de gelegenheid gebruik om er op te wijzen, dat fotograferen op ons terrein niet is toegestaan, behalve op de eigen plek.
De verenigingsfotograaf heeft deze toestemming wel, maar houdt altijd rekening met ieders wensen. Deze beelden gaan niet het terrein af.

Met vriendelijke groet
Ferry de Neyn


Scroll naar top