Goede dag beste mensen,

Dan toch voor het eerst een stukje van de (nieuwe) voorzitter van de terreincommissie. Ik dacht, laat ik eens even vertellen hoe dit zo gekomen is en wat ik tot nu toe heb meegemaakt.
Allereerst maar eens bedankt voor de positieve reacties die ik tot nu toe heb mogen ontvangen.

Vorig jaar ben ik lid van de terreincommissie geworden, men heeft me daarvoor gevraagd en ik heb dus ja gezegd. Al tijdens de eerste vergadering bleek dat de vorige voorzitter graag in de commissie zat maar liever geen voorzitter wilde zijn. Toen hij dus eerder dit jaar contact met mij opnam heeft hij mij gevraagd of ik het stokje van hem over zou kunnen en willen nemen. Ik heb daar even over nagedacht en toen de knoop toch maar doorgehakt. Vanaf dat moment ben ik dus de nieuwe, maar nog wel onder de vleugels van de oude.

Ik mocht direct vrij zwemmen in het diepe, namelijk de Herverdeling- commissie. Blijkbaar zit je daar dan ook in. Dus naar de vergadering geweest en meegedacht over hoe nu verder met de herverdeling. Deze mensen hebben in de afgelopen tijd (jaren soms) al bergen werk verzet. Maar nu  gaat er dan toch echt wat gebeuren. Dus besloten om in de komende periode rondjes te gaan lopen om alle betrokken vaste plaatsen alvast in te lichten over  de plannen en wat dat eventueel voor hen betekent. Leuke gesprekken, niet allemaal even gemakkelijk maar toch wel goede gesprekken. Hoe dit verder gaat lopen zal de toekomst wel uitwijzen.

Daarnaast word je ineens door een heel aantal mensen gevonden  wanneer ze wat nodig hebben of wanneer er iets is. Bijvoorbeeld:

  • Er is geen toiletpapier meer (paniek……)
  • De rol met papier is leeg.
  • Wat staat er in de regelementen m.b.t. het leggen van kunstgras?
  • Ik heb last van geluidsoverlast, kun je daar wat aan doen?

Die laatste heb ik toch even na moeten vragen, hoezo geluidsoverlast? Blijkbaar zijn er mensen die in alle vroegte hun lege flessen of ander vuilnis al wegbrengen. Op zich alleen maar goed, maar dat kan natuurlijk ook zachtjes. Niet iedereen hoeft er zo vroeg uit. Dus probeer a.u.b. een beetje rekening met elkaar te houden en LEG de lege flessen weg en duw de container zachtjes dicht. Dat kan namelijk ook. Dan hoeft er niemand last van elkaar te hebben.
Dus al met al wat leuke ervaringen  achter de rug en nog genoeg te leren. Ik ben me ervan bewust dat ik nog lang niet alles weet, immers nog maar kort lid, maar ik ga er ook van uit dat dit wel snel zal gaan komen. Dus mochten jullie vragen hebben, dan weten jullie me vast wel te vinden.
Groetjes, Wil Leenders

Scroll naar top