Zoals menigeen misschien wel weet laat mijn gezondheid een beetje te wensen over en kamp ik o.a. met evenwichtsproblemen. Dat betekent dat ik vlug struikel en continue op moet letten als ik me beweeg. Nu hadden wij een plastic vloer in de voortent liggen die regelmatig een eigen leven ging leiden. Dan was er hier weer zand onderuit waardoor er een kuiltje ontstond en dan weer daar.
Een tijdje geleden alweer kwamen twee heren op bezoek bij ons met de mededeling dat er een stenen vloer gelegd ging worden in de voortent. Discussie was niet nodig. Er werd bedongen en bedisseld en Wil, mijn partner, kreeg de opdracht om voor de nodige spullen te zorgen. Dit lukte prima met behulp van Sjon en Roy en uiteraard Jan, die ook altijd voor iedereen klaar staat.
Afgelopen zaterdag was het dan zover. Vrijdags was Ruud nog even komen helpen met de voorbereidende werkzaamheden want de voortent moest leeg. Om acht uur precies stonden John, Teun, Ruud al met de flappen van de voortent in hun handen om aan de slag te gaan. Het ging in een razend tempo. Ruud groef, Wil sjouwde, Teun legde de stenen klaar en John mepte ze erin.
Voor de lunch was er al driekwart van de vloer gelegd.
En ook met de lunch voor de heren kreeg ik hulp van Hetty zodat ik niet alles alleen hoefde te doen.
Na de pauze gingen ze weer vlug aan de slag en rond drie uur lag de vloer erin, kleine tegenvaller was dat de caravan omhoog gezet moest worden, maar ook dat werd opgelost. Rond vieren waren ze klaar!
En ook de dag daarna kwam Ruud nog weer meehelpen met het inruimen van de voortent.

Mensen het is hartverwarmend om te ervaren hoe men voor elkaar klaar staat! Dankjulliewel!
Renate

Scroll naar top