Meedoen met Vinkelspel, ruimte voor meer teams, dus schrijf je in!

In een vorige nieuwsbrief kondigden we het Vinkelspel al aan. Maximaal 7 teams konden zich in eerste instantie inschrijven, maar omdat er zoveel belangstelling is hebben we het aantal teams dat mee mag doen verdubbeld.
Er kunnen zich dus maximaal 14 teams inschrijven van maximaal 6 personen.

Even vergeten hoe het spel wordt gespeeld?  We leggen het graag nog een keertje uit:

– Aan het begin van de speldag haalt elk team bij de organisatie een spelboek op. Dit boek staat vol opdrachten, vragen en puzzels. 
– Op de campingplek van één van de teamleden richten jullie een gezellige plek in waar vandaan je kunt meedoen. 
(denk aan campingtafeltjes waaraan je kunt schrijven, telefoons en ipads om dingen op te zoeken en vergeet de hapjes en drankjes natuurlijk niet)

– Samen met je team probeer je zo veel mogelijk opdrachten op te lossen en antwoorden te vinden over ons terrein en de mensen die er verblijven. 
– Het geheel wordt afgewisseld met leuke algemene opdrachten en vragen.
– Stipt op tijd levert iedereen zijn opdrachtenboek weer in. Dit wordt nagekeken en wie op het eind van de dag het meeste opdrachten goed heeft, de puzzels het beste heeft opgelost en heeft laten zien dat hij de meeste vragen kon beantwoorden mag zich een jaar lang Vinkelspel winnaar noemen.
 
Het  spel voor jong en oud spelen we op 8 augustus vanaf 14.00 uur in groepen van maximaal zes personen. Het spel staat in het teken van elkaar en van ons pracht-terrein beter leren kennen.  Want wat is nu leuker om juist in deze dagen “van afstand” op deze manier tot elkaar te komen. Denk bij de spelletjes aan foto-opdrachten, kennisvragen, doe-opdrachten (voor alle leeftijden geschikt) en misschien zelfs wel een creatieve opdracht

Alvast heel veel voorpret   Aad, Josien, Wil, Mariëtte, Peer, Marcelle en Pim

Scroll naar top