Corona maatregelen
Fantastisch hoe een grote groep leden zich in de afgelopen weken heeft bezig gehouden met het inrichten van een “coronaveilig” Vinkel.

  • Allereerst het uitzoeken van al die regels die op ons en ons terrein van toepassing zijn.
  • Dan de voorbereidingen op het terrein, desinfectiemiddelen bij de poort en op diverse andere plaatsen, schoonmaakdoekjes, 1,5 mtr. aanwijzingen, enz.
  • Er zijn PROTOCOLLEN opgehangen, lees ze alsjeblieft en hou je er aan.
  • De wasmachineruimte is gereed en weer open.
  • Wat denk je van al die plexiglas borden in het pluuf en de receptie.
  • Het pluuf en terras is bewegwijzerd.
  • De tafels op het terras zijn op 1,5 mtr. klaar gezet, let wel laat de tafels en stoelen alsjeblieft staan, zoals ze nu staan.
  • De barbecue bij de vijver is weer gebruiksklaar, maar denk om de 1,5 mtr.

Toch nog wel enkele kritische opmerkingen, als paddenstoelen die uit de grond schieten, zie ik over het gehele terrein buitendouches opgesteld worden, twee heel belangrijke zaken:

  • Sommige staan rechtstreeks aangesloten op de waterkraan bij een stortbak en worden niet losgekoppeld na gebruik. Beste mensen kijk uit voor LEGIONELLA, koppel altijd de slang los na gebruik en laat hem leeg lopen. Met dit warme weer groeien bacteriën weelderig.
  • Ons terrein ligt in een WATERWINGEBIED gebruik zonder opvang GEEN ZEEP, denk om de natuur en ons DRINKWATER. TIP!!!!! Koop een kinderbadje voor 4,00€ en vang het zeepwater op. Stort het vervolgens in de riolering.

Heb je het al gezien?
De beheerderswoning, er is dubbelglas geplaatst, de woning is na geïsoleerd en de stenen geïmpregneerd allemaal met tussenkomst door onze leden. Maar als een kers op de taart, als ik dit schrijf bijna, is de gehele woning geschilderd. Grote complimenten aan één van onze leden die daar, vele uren vrije tijd aan besteedde, bravo!! En, heet van de naald, het wordt nog mooier. Aan de oostzijde, de receptie dus komen er nieuwe gordijnen, de naaister heeft de maat al genomen.

Pinapparaat
Het is niet gelukt, een pinapparaat in het pluuf voor 1 juni, jammer maar het is niet anders. Vanaf vandaag kan het nog wel 14 dagen duren ervaren wij uit voortschrijdende informatie. Dus voor Vinkelkaarten toch nog even naar de beheerders. Zij zijn op de hoogte. Contant betalen is ook niet meer mogelijk.

Graag extra aandacht voor de schoonmaakdoekjes gooi ze niet in het toilet maar in een afvalbak. Onze rioleringspomp loopt er op vast.

Henk Blankestijn.

Scroll naar top