Om je vuil te dumpen. De afgelopen tijd was ik al een paar keer mopperend langs onze vuilstortplaats op de camping gelopen. Gelukkig stortten en storten we het vuil (meestal) in de daarvoor bestemde containers. En die zagen er eigenlijk niet uit. Maar mopperen helpt niet. Je moet er gewoon iets aan doen. En eigenlijk stond het al op mijn to-do-little-list. Omdat in het verleden ik al eens eerder die bakken onder handen had genomen. Maar uitstellen is ook een talent en eigenschap. En smoesjes te over natuurlijk.
En zie, hoe ze er nu bijstaan: flonkerend, blinkend, super schoon. Eigenlijk zonde om je vuil erin te pletteren. Je zou het zo me naar huis nemen. Mag natuurlijk altijd!!!

Als zelfbenoemde voorzitter van de door mijzelf in het leven geroepen bedankcommissie: hartelijk dank Sjon (want jou heb ik jezelf een openbare douche zien geven, bij het schoonspuiten van de bakken met de hogedrukreiniger!!!).
Het resultaat:

Ook zijn de laadpaal en de telefooncel gereinigd, nu kun je weer zien dat telegrammen ook verzonden kunnen worden. De bedankcommissie bedankt ook deze leden.

Gert Tiele

Scroll naar top