We leggen het Vinkel bloot.

Elf teams kwamen keurig op tijd het Vinkel quizboek ophalen. Even doornemen van alle opdrachten kostte wat tijd met als gevolg dat leden voor de eerste opdrachten te laat waren.

Het was geweldig om de teams bezig te zien met duimstokken, verzamelen van natuurproducten voor de mandala’s, lopende mensen op zoek naar de beelden, beheerders werden gevraagd naar antwoorden, en andere leden die niet in het spel  zaten werden geraadpleegd. Het telefoonspel werd gemist omdat een teamlid het onheus vond om de telefoon van iemand anders op te nemen. Wat een hitte in de lucht en in de strijd.

Wat was het moeilijk maar soms ook niet, als jullie het boek omgedraaid hadden bij het parkeerpuzzeltje  dan had je de oplossing meteen te pakken.

Weet waar je moet zoeken op google.    

Iedereen was super enthousiast, vond het geweldig, er was ook een lid die minder serieus was en even spullen binnen moest zetten omdat het zou gaan regenen.    

We hebben veel complimenten gekregen over de professionaliteit van het quizboek en de variatie aan vragen.  

Ook wij, het organisatieteam hebben genoten van de voorbereidingen en van de dag en daarom hebben we besloten het volgend jaar opnieuw te doen.

Wij, maar ook de deelnemende teams zijn dan beter thuis in het blootleggen van het Vinkel en we verwachten dan ook weer een titanenstrijd.

De wisseltrofee staat te pronken bovenop de barkast, een geweldig mooi beeldje, miep 74, gemaakt en geschonken door Jaap. Dankjewel

Een extra bedankje en diepe buiging gaat uit naar onze fotograaf, Gert heeft in de hitte op allerlei plaatsen over het hele terrein foto’s genomen. Dankjewel Gert.

De teams hebben het quizboek terug,

De antwoorden kun je in onderstaande link zien

Vinkelspeldef-geconverteerd

Namens de organisatie. Wil.

2 reacties op “We leggen het Vinkel bloot”

  1. Elly Blankestijn - den Daas

    Bedankt voor de geweldige dag.
    Het is ontzettend goed in elkaar gezet.

Laat een reactie achter

Scroll naar top