Beste Vinkelaren,

Het Terrein is weer open en we kunnen weer genieten van ons paradijsje. Menig lid is zijn plaatsje aan het opruimen. Ook wordt er her en der blad verwijderd, willen jullie dit niet dumpen op de composthoop maar buiten de poort in de greppel ten oosten van de poort.

Corona en ’t Vinkel bezoeken.
Je moet de adviezen van de regering blijven volgen, je kunt dus zonder ziekte verschijnselen gerust van je plaatsje komen genieten, zolang je maar afstand van elkaar houdt. Samenkomsten met 3 of meer personen die niet van hetzelfde gezin zijn is nog niet toegestaan. Let daar op! Dat is ook de reden dat de Faciliteiten nog niet open zijn.

Maaien
Ook het gras begint alweer lekker te groeien; ben zelf met de maaier al een aantal keer rond geweest. De maaier had het op bepaalde plekken echt moeilijk. Ik stond zelfs even vast bij de vijver. Dit betekent dat de leden van de maaiploeg zich nu weer kunnen inschrijven in de daarvoor bestemde agenda, om wekelijks te gaan maaien. Wil je deze ploeg versterken dan kun je je altijd opgeven bij de beheerders.

Terrein oprijden.
Verder valt het ons nog op dat er nog steeds leden het terrein op rijden zonder dat ze daar bij ons toestemming voor hebben gevraagd. Soms is het terrein zo nat dat we dit liever niet hebben (zie maaien, ik stond zelf vast, met een lichter voertuig). Als het niet nodig is, doe het dan ook niet! Kan het met kar of kruiwagen, gebruik deze dan ook. Zeker het westen van het terrein is al behoorlijk stuk gereden.
Regels uit de reglementen gelden ook buiten het seizoen. Zijn we niet in de receptie dan zijn we mogelijk wel telefonisch bereikbaar 073 – 20 32 064.

 

Scroll naar top