We geven ons graag even bloot.

Wij Frans en José Brederode zijn inmiddels al zo’n ruim 40 jaar lid van ons Hertogstad.
Onze dochters Sylvia en Benita zijn hier opgegroeid. Ook onze kleinkinderen hebben hier nog jaren rond gehuppeld. Het gevolg is dat wij nu inmiddels 73 en74 jaar oud zijn. Dat is echt wel een rijkdom. Er moet af en toe wel een nieuw onderdeel in het lijf gezet worden of een pilletje er bij.
Maar dan kunnen we weer door. (Wat een geluk dat we in dit stukje van de wereld wonen)
Zo ook nu met onze vereniging. Vooral dit jaar, er komen weer heel wat nieuwe onderdelen aan te pas en er zijn al weer heel wat (bloedvaten) door Sjon en Roy vervangen en verplaatst.
Maar straks kunnen we daar allemaal van genieten.
Wij staan op N5 en daar kwamen we er ook niet onderuit om de nieuwe anderhalve meter regel toe te passen. Ook voor onze kist ging dat gelden. (een mondkapje was niet afdoende.)
Gelijk maar gedaan (eigenbelang) kon ik een mooi hoekje creëren om lekker in de luwte mediteren. In deze coronatijd komen ondanks de vele beperkingen ook steeds meer positieve dingen tot ontwikkeling. Je moet ze wel willen zien, bewustwording van hoe we met elkaar en de wereld om moeten gaan is er een van. Het ego en het materialisme wordt nu behoorlijk de kop ingedrukt.
Daar focussen José en ik ons op en dat geeft veel energie. Gepensioneerd en op ons Vinkel is dat heel wat makkelijker dan als je nog volop aan de bak moet dat begrijpen we best. Dus wat doen we dit jaar? Heerlijk genieten van onze vereniging, en vooral elkaar steunen.
Misschien maak ik nog een paar beelden of schilder wat. Jose zal nog wel de nodige truien breien, ook de bijen zullen ons dit jaar weer veel voldoening geven.
En als we het terrein af willen kunnen we genieten van onze prachtige omgeving.
wij geven het stokje door aan Eerke Jan vd Glas

Frans en José Brederode

1 reactie op “Wij geven ons graag even bloot”

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top